S.No

TR11 0001 2001 2810 0006 0000 27

Depozito

TR81 0001 2001 2810 0006 0000 28

!!! 350,00 TL aidat ücreti her ayın 15inde AİDAT hesabına yatırılmalıdır.

!!! Aidat ve Depozito ücretlerini Halk Bankası bankamatiklerinden de yatırabilirsiniz.

Yeni Giriş Yapan Öğrenciler İçin;

Kesin Kayıtta İstenecek Belgeler

• Başvuru formu,
  • Üniversite öğrenci belgesi,
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi,
  • Ailenin ikametgâh belgesi/Vukuatlı nüfus kayıt örneği,
  • Sağlık durumunun toplu yaşanan yerlerde yaşamaya elverişli olduğuna dair resmi bir kurumdan alınacak sağlık raporu,
  • Sabıka kayıt belgesi (son bir ay içinde alınmış olması gerekir),
  • Son 6 ay içerisinde çekilmiş 1 adet vesikalık fotoğraf,
  • Kayıt dönemine ait yurt aidatının ve depozito bedelinin ilgili banka hesabına yatırıldığına dair banka dekontu,
  • Ara sınıflar için Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından verilecek “Öğrencinin Başarı Puanını Gösterir Belge” (transkript) getirilmesi gerekmektedir.
  • Taahhütname (Yurt Müdürlüğünce verilecektir),
  • Erzurum Teknik Üniversitesi yurtlarının yapımında destekte bulunan kurum/kişiler ile yapılan protokoller dahilinde tahsis edilen kontenjanlar için bu kurum/kişiler ile ilişkiyi gösteren belge,
  • Kayıt yenileme yapmak için öğrenci belgesi ve yurt aidatının ödendiğine dair banka dekontu,
  • Yabancı uyruklu öğrenciler için emniyet makamlarından alınacak oturma izin belgesi ile pasaportunun tasdikli fotokopisi.

Mevcut Öğrencilerimiz İçin Yenilenmesi Gereken Evraklar

• Başvuru formu,
  • Üniversite öğrenci belgesi,
  • Sabıka kayıt belgesi (son bir ay içinde alınmış olması gerekir),
  • Kayıt dönemine ait yurt aidatının ilgili banka hesabına yatırıldığına dair banka dekontu,

NOT:

• Eksik evrakla kesinlikle kayıt yapılmaz.
  • Yurt Müdürlüğüne gerekli evrakların teslimini takiben oda ve dolap anahtarlarınız teslim edilecektir.
  • Yurtlara giriş yapıldığı tarihte odada bulunan eşyalar ve anahtarlar tarafınıza zimmetlenecektir.
  • Daha fazla bilgi için ve kurallar için “Öğrenci Yurtları Yönetimi Usul ve Esasları”na tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Erzurum Teknik Üniversitesi Kız Öğrenci Yurdu Yönergesini okumak için lütfen TIKLAYINIZ.

11.8.2016 14:00:34