ERZURUM TEKNİK ÜNİVERSİTESİ KIZ ÖĞRENCİ YURDU BAŞVURULARI

!!! 300,00 TL aidat ücreti her ayın 20sinde AİDAT hesabına yatırılmalıdır.

!!! İlk aidat ücretini 20 Eylül 2016 tarihinde aidat hesabına yatırarak, yurda giriş yapabilirsiniz.

!!! “Gerekli Evraklar”ı yurda giriş yapacağınız tarihte getirebilirsiniz.

S.No

İban Numarası / VAKIF BANKASI

Aidat

TR24 0001 5001 5800 7303 7397 37

Depozito

TR79 0001 5001 5800 7303 7384 56

Kayıt Tarihleri

S.NO

AÇIKLAMA

TARİH

Başvuru İşlemleri

15 – 23 Ağustos 2016

Yerleştirme Sonuçlarının İlanı

24 Ağustos 2016

Asil Olarak Kazananların Kaydı

24 – 26 Ağustos 2016

Yedek Olarak Kazananların Kaydı

8 – 9 Eylül 2016

Açıklamalar

Öğrencilerin başvuru formlarındaki bilgiler ile Rektörlükçe belirlenen kriterlerle neticesinde otomatik olarak sistem üzerinden puanlanarak sıralanacaktır. Puanlama sonucuna göre yerleştirilmeye hak kazanan öğrencilerin listesi http://yurt.erzurum.edu.tr sayfasında ilan edilecektir.

Yurda yerleşme hakkı kazanan öğrenciler, kayıt takviminde belirtilen tarihler arasında istenen tüm belgeleri tamamlayarak Yurt Müdürlüğüne kesin kaydını yaptırmalıdır. Belirtilen tarihler arasında belgelerini tamamlamayan öğrenciler yerleşme hakkını kaybeder.

Yurdumuzda kahvaltı+yatak bedeli olarak 300,00 TL alınmaktadır. Öğle ve akşam yemeği kantin hizmetinde olup, öğrencilerimiz ihtiyaçlarını burdan karşılayabilmektedirler.

*Yurtta  kalan mevcut öğrencilerimizde  online başvuru formunu doldurmaları gerekmektedir.

KESİN KAYITTA İSTENİLECEK EVRAKLAR

Mevcut Yurt Öğrencilerin ve Yeni Kayıt Yaptıracak Öğrencilerin Getirmesi Gereken Evraklar

• Üniversite öğrenci belgesi,

• Sağlık durumunun toplu yaşanan yerlerde yaşamaya elverişli olduğuna dair resmi bir kurumdan alınacak sağlık raporu,

• Sabıka kayıt belgesi (son bir ay içinde alınmış olması gerekir; gerekli görüldüğünde her öğrenim dönemi başında yenilenir),

• Yeni kayıt yaptıran öğrenciler kayıt dönemine ait yurt aidatının (300,00 TL) ve depozito bedelinin (300,00 TL) ilgili banka hesabına yatırıldığına dair banka dekontu,

• Mevcut yurt öğrenciler kayıt yenilemek amacıyla yurt aidatının ödendiğine dair banka dekontu,

• Yabancı uyruklu öğrenciler için emniyet makamlarından alınacak oturma izin belgesi ile pasaportunun tasdikli fotokopisi

• Ara sınıflar için Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından verilecek “Öğrencinin Başarı Puanını Gösterir Belge” (transkript) getirilmesi gerekmektedir.

Yeni Kayıt Yaptıracak Öğrencilerin Getirmesi Gereken Evraklar

• Ailenin ikametgâh belgesi,

• Nüfus cüzdanı fotokopisi ve vukuatlı nüfus kayıt örneği,

• Son 6 ay içerisinde çekilmiş 4 adet vesikalık fotoğraf,

• Erzurum Teknik Üniversitesi yurtlarının yapımında destekte bulunan kurum/kişiler ile yapılan protokoller dahilinde tahsis edilen kontenjanlar için bu kurum/kişiler ile ilişkiyi gösteren belge.

NOT:

• Eksik evrakla kesinlikle kayıt yapılmaz.

• Yurt Müdürlüğüne gerekli evrakların teslimini takiben oda ve dolap anahtarlarınız teslim edilecektir.

• Yurtlara giriş yapıldığı tarihte odada bulunan eşyalar ve anahtarlar tarafınıza zimmetlenecektir.

• Daha fazla bilgi için ve kurallar için “Öğrenci Yurtları Yönetimi Usul ve Esasları”na tıklayarak ulaşabilirsiniz.

11.8.2016 14:00:34